Wat kan ik doen met oude mobieltjes?

Heb je thuis of op het werk nog oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre! Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke mobiel ontvangen wij een vergoeding van €3.

Waar kan ik mijn oude mobiel inleveren voor geld?

CliniClowns, KiKa en Stichting Opkikker zijn voorbeelden van goede doelen waaraan je je oude telefoon kunt schenken. En de website Eeko kan je helpen om een inleverpunt voor jouw goede doel naar keuze te vinden.

Is mijn oude mobiel geld waard?

Naar schatting worden er in Nederland ieder jaar 5 miljoen mobiele telefoons verkocht. Zij bieden geld voor oude mobieltjes en verkopen deze vervolgens door. Toch is inleveren niet verstandig, adviseert expert Robert Siciliano van virusscannerbedrijf McAfee. Mensen kunnen hun oude gadget beter kapotslaan.

Wie koopt oude gsm op?

Bij Flobbi.nl zorgen we dat dit allemaal eenvoudig te regelen is. Je hoeft niet ergens af te spreken, of te onderhandelen over de prijs. Wij kopen gewoon jouw oude mobiel en gaan op zoek naar een nieuwe koper. Het enige wat jij hoeft te doen is het juiste rekeningnummer opgeven.

Waar telefoon weggooien?

Kapotte apparaten (alles met een stekker of batterijen) kun je gratis inleveren als je een nieuw, vergelijkbaar, apparaat koopt. Kleine apparaten en smartphones kun je ook kwijt in bakken bij winkels en bouwmarkten. Breng apparaten die het nog doen naar de kringloopwinkel of verkoop ze via Marktplaats.

Wat te doen met oude elektronica?

Oude en gebruikte huishoudelijke apparaten kunt u op diverse punten inleveren:

  • in de winkel of bij de online service waar u een nieuw soortgelijk apparaat koopt.
  • in verschillende winkels of andere locaties met een inzamelpunt.
  • bij de milieustraat van uw gemeente kunt u apparaten inleveren.

Waar Gooi je oude telefoons weg?

,,Lever een kapotte telefoon daarom in bij de milieustraat”, adviseert Stolk. Inleveren bij Wecycle kan ook. Die stichting beheert een groot aantal inzamelpunten voor kleine elektrische apparaten en kapotte lampen bij diverse winkelketens in Nederland.

Waar laat ik mijn oude tablet?

Wat doe je met je oude tablet als je een nieuwe hebt gekocht? Weggooien is zonde. Misschien kun je er iemand anders blij mee maken. Als je tablet kapot is kun je hem laten repareren of inleveren bij de milieustraat of een winkel.

Is mijn oude iPhone geld waard?

Met iPhone Upgrade is jouw oude iPhone geld waard. Ruil je iPhone om in de Coolblue winkel en koop een nieuwe iPhone met korting. Kies dan voor Coolblue Tegoed. De waarde van jouw oude toestel hangt af van de staat van het toestel.

Waarom zijn oude telefoons geld waard?

Veel mensen vragen zich af waarom ze nog een bedrag voor hun kapotte telefoon ontvangen. Heel simpel, in mobiele telefoons zitten namelijk veel grondstoffen die geld waard zijn. De mobiele telefoons zullen worden gerecycled, de grondstoffen zullen hierna worden hergebruikt.

Waar kan je gsm verkopen?

Moeiteloos je oude telefoon verkopen via reBuy Het is dan een goed idee om je oude telefoon te verkopen, maar natuurlijk wil je dat wel via een betrouwbare partner doen. Via reBuy kun je eenvoudig gebruikte telefoons verkopen tegen een eerlijke prijs zonder dat je daarbij eindeloos moet onderhandelen.

Waar kun je het beste je telefoon verkopen?

5 websites om je oude iPhone of Android smartphone te verkopen

  • #1 Rebuy. ReBuy behoort tot een van de meer bekendere websites waar je smartphones kunt verkopen voor geld.
  • #3 WeBuyIt.
  • #4 Verkoop Je Mobiel.
  • #5 Tele 2.