Wat kost een lidmaatschap van de Wegenwacht?

Wegenwacht Nederland Service

Pechhulp Nederland Instap Standaard
Prijs per jaar € 62,50 € 103,50 € 87,97 (1e jaar)
Sluit nu af Sluit nu af
Jongerenvoordeel € 62,50 € 31,50 € 103,50 € 54,50
Partnervoordeel € 39,50 € 66

Wat houdt ANWB lidmaatschap in?

Bij de Wegenwacht® Service is het ANWB-lidmaatschap met de daarbij extra voordelen inbegrepen. Je kunt dus rekenen op de beste pechhulp maar óók op advies, informatie, ledenvoordeel, belangenbehartiging en het maandblad de kampioen. De Wegenwacht® van ANWB is ook sterk in pechhulp in Europa.

Waarom lid van ANWB?

Wanneer je een lidmaatschap anwb heb, heb je recht op de ANWB wegenwacht service. Deze service kan je inschakelen wanneer je onderweg pech krijgt zodat jij weer onderweg kan. Je betaalt voor het anwb lidmaatschap een vast bedrag per jaar waarvoor je verzekerd bent van de hulp bij de anwb pechhulp bellen.

Wat kost ANWB Wegenwacht Europa?

Europa

Hoofdlid Partnervoordeel
Instap 90,- 58,-
Standaard 155,- 101,-
Compleet 209,50 137,50

Wat kost een Partnerpas ANWB?

De ANWB Partnerpas kun je gemakkelijk aanvragen voor € 7,50 per jaar. Dat is omgerekend slechts € 0,63 per maand! Je partner heeft dan dezelfde dekking als jij, alleen geldt dit voor één auto. Met de ANWB Partnerpas wordt je partner alleen geholpen in de auto waarvan je aan ons het kenteken hebt doorgegeven.

Is lidmaatschap ANWB op kenteken?

Het ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Service is persoonsgebonden. Dat betekent dat je altijd wordt geholpen, in welke auto je ook rijdt. Voor je partner ligt dat anders. Wanneer jullie beiden in dezelfde auto rijdt, dan is je partner met de ANWB Partnerpas verzekerd van dezelfde pechhulp als jij.

Wat valt er onder pechhulp ANWB?

We helpen jou op weg En mocht jouw auto niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, zorgen wij ervoor dat de auto wordt weggesleept. En we zorgen er natuurlijk ook voor dat jij en eventuele andere gestrande inzittenden veilig thuis komen.

Wat houdt Partnerpas in bij ANWB?

Als lid van de ANWB kunt u voor uw partner en/of kinderen (t/m 25 jaar) een extra ledenpas aanvragen. Met deze ANWB Partnerpas of ANWB Jongerenpas krijgen zij dezelfde pechhulp als u, als zij in de gezinsauto rijden. Dat is een prettig idee, want zonder deze pas hebben ze geen recht op hulp.

Waarom is Wegenwacht auto geel?

Waarom zijn de Wegenwachtauto’s geel? In de Nederlandse verkeerswet staat dat auto’s die worden gebruikt voor pechhulp geel moeten zijn. Er is voor geel gekozen, omdat die kleur goed opvalt.

Is ANWB wegenwacht nodig?

Het gebeurt vaker dan je denkt: met pech langs de weg staan. Jaarlijks helpt de Wegenwacht meer dan 1 miljoen leden weer op weg bij pech. Ook wanneer je nog geen pechhulp service hebt wil je natuurlijk geholpen worden en door kunnen rijden in je eigen auto.

Wat is Wegenwacht Europa standaard?

Wegenwacht Europa Standaard is voor Europa het meest gekozen pakket van de ANWB. Met dit pakket kun je rekenen op pechhulp in Europa en Nederland, inclusief je woonplaats, ongeacht de leeftijd van je auto of motor.

Heb ik ANWB Woonplaatsservice?

Bij Wegenwacht Service zit pechhulp in de woonplaats niet in ieder pakket. Wil je bij pech ook geholpen worden in je woonplaats? Kies dan voor een Wegenwacht Standaard of Wegenwacht Compleet pakket. Bij deze pakketten is, naast pechhulp in de eigen woonplaats, ook vervangend vervoer inbegrepen.