Waarom ex missen?

Waarom mis je je ex? Het missen van een ex kan enorm heftige gevoelens met zich meebrengen. Je kunt je er ongelukkig van voelen en alsof er een groot, gapend gat in je hart zit. Je zult je nu moeten focussen op jezelf en om te dealen met de intense gevoelens van het gemis.

Kan je ex je vergeten?

Het is voor veel mensen echt heel erg moeilijk om hun ex te vergeten. In een liefdevolle relatie lijkt het soms alsof twee mensen één worden. Dit leidt er echter wel toe dat als de relatie ten einde gaat, dit echt als een desoriënterende klap kan binnenkomen.

Wat moet je doen als je je ex niet kan vergeten?

Hier zijn wat tips om je ex sneller te vergeten.

 1. Rouwen hoort er bij. Voor we met het praktisch advies beginnen is het belangrijk om te begrijpen dat het eindigen van een relatie echt heel lastig is.
 2. Verscheur alle foto’s.
 3. Verwijder haar op Facebook.
 4. Vind jezelf terug.
 5. Vraag je vrienden om hulp.
 6. Verander je perspectief.

Hoe ex je laten missen?

Zorg dat je ex weet hoeveel jij hem/haar mist, maar dat je hem/haar niet wanhopig terug wilt. Help hem/haar eraan herinneren waarom hij/zij je leuk vond, maar geef hem/haar ook de ruimte om je te kunnen missen. Probeer deze richtlijn: laat je ex twee keer zo veel contact met jou zoeken als jij met hem/haar.

Is het normaal om je ex te missen?

Je bent niet uniek: het is heel normaal dat je overweldigd wordt door gevoelens waardoor je je ex bent gaan missen. Wie een heftige breuk van een langdurige relatie heeft doorstaan, kan erover meepraten; het heeft een vergelijkbare impact op je gesteldheid als de rouw om de dood van een naaste.

Hoe kan je je ex kapot maken?

Als je echt wraak wilt nemen op je ex, je ex echt wilt kwetsen dan is er geen betere manier door je gewoon op jezelf te focussen, het geluk te vinden in jezelf en het niet buiten jezelf te zoeken. Als jij weer controle krijgt op je leven, dan ontneem je daarmee ook de macht die je ex op je heeft.

Hoe kan je je ex terug krijgen?

Je ex terugwinnen doe je zo:

 1. Bedenk of je het echt wil. Soms denk je dat je je ex graag terug wil, maar kan het ook zijn dat je het alleen mist om een relatie te hebben.
 2. Geef hem de tijd.
 3. Leef je eigen leven.
 4. Neem rustig contact op.
 5. Laat weten dat je van jullie fouten geleerd hebt.
 6. Vriendschap.
 7. Begin weer met daten.

Waarom krijg ik mijn ex niet uit mijn hoofd?

Zo houd je je aandacht bij de dingen die je in je leven van nu wil bereiken. Stop met online opzoeken Heb jij ook moeite om je ex uit je hoofd te krijgen? Train jezelf erin om niet alles weer op te rakelen: ga de ander niet Googelen of opzoeken op social media en ‘dwing’ jezelf om aan andere dingen te denken.

Hoe laat je je ex los?

23 tips om je ex los te laten

 • Kies ervoor om los te laten. Maak een bewuste keuze om je ex los te laten.
 • Uit je pijn. Het opkroppen van pijn is het slechtste wat je kunt doen.
 • Neem de tijd.
 • Je bent geen slachtoffer.
 • Denk aan hoe goed je het nu hebt.
 • Kijk naar je kwaliteiten.
 • Blijf positief.
 • Blijf dankbaar.

Wat doe je als je liefdesverdriet hebt?

Je kan niet meer stoppen met huilen, je hele lichaam doet pijn, je hebt geen trek meer en je voelt je helemaal leeg van binnen. Je toekomst valt in duizend stukjes op de grond en je weet niet meer wat je met je leven aanmoet. Zo heftig kan liefdesverdriet zijn. Het is een rouwproces, waar tijd voor nodig is.