Hoe kom je aan een hondenpaspoort?

Het Europees dierenpaspoort kun je bij je dierenarts regelen. Overleg ook altijd voorafgaand aan de reis met je dierenarts hoe je je huisdier in het buitenland kunt beschermen tegen ziekten of parasieten.

Hoelang is een dierenpaspoort geldig?

Voor dieren die op dit moment in bezit zijn van een oud EU-dierenpaspoort geldt dat dit paspoort tot aan het overlijden van het dier mag worden gebruikt. Voor dieren met een bestaand EU-paspoort hoeft dus geen nieuw paspoort te worden aangemaakt.

Wat staat er allemaal in een hondenpaspoort?

Elke hond in Nederland moet een Europees hondenpaspoort hebben. In het paspoort staat waar de hond vandaan komt, de fokker en welke inentingen die de hond heeft gehad. Alleen een dierenarts kan dit hondenpaspoort afgeven. Het paspoort wordt gekoppeld aan de registratie van de hond.

Wat kost honden paspoort?

Het NDG dierenpaspoort biedt vele voordelen t.o.v. andere dierenpaspoorten. Alleen de prijs is al de moeite waard, slechts €2,70 per stuk en daarmee is dit het goedkoopste dierenpaspoort van Nederland. Nog meer voordelen van het NDG dierenpaspoort: Het is gemaakt in overleg met dierenartsen en assistentes.

Waar vind ik chipnummer Hondenpaspoort?

3/ Wat is het chipnummer van mijn hond? Elke microchip draagt een uniek nummer dat bestaat uit 15 cijfers en dat kan afgelezen worden met een chiplezer. Dit nummer staat in het paspoort. Je kan bij de dierenarts vragen om het nummer te lezen met een chiplezer.

Hoe krijgt mijn kat een paspoort?

Dierenpaspoort aanschaffen Het paspoort voor uw kat koopt u bij uw dierenarts. Ook als u al een paspoort heeft, maar het bent kwijtgeraakt, kunt u de mogelijkheden bespreken met uw dierenarts.

Hoe ziet een dierenpaspoort er uit?

Kenmerken van een correct Nederlands EU-dierenpaspoort: Het unieke serienummer van EU-dierenpaspoorten uit Nederland beginnen met 528-NL gevolgd door een hoofdletter ter identificatie van de leverancier en eindigt met een uniek nummer. Het unieke serienummer staat onderaan elke pagina in het EU-dierenpaspoort.

Hoe ziet chipnummer hond eruit?

Het chipnummer Voor identificatiechips voor dieren bestaan de ISO standaarden 11784 en 11785. Chips die hieraan voldoen hebben een uniek nummer van 15 cijfers en beginnen met een landencode of fabrikantcode. De landencode van Nederland is 528.

Heeft een hond een paspoort?

Als u van plan bent om met uw hond de grens over te gaan, heeft ook uw hond een reisdocument nodig. Om te kunnen reizen naar landen binnen Europa is een Europees dierenpaspoort namelijk verplicht.

Wat kost een inenting tegen hondsdolheid?

Alle Puppy vaccinaties: € 24,95. Alle Kitten vaccinaties: € 24,95. Kennelhoest vaccinatie: € 24,95. Rabiës vaccinatie € 24,95.

Waar vind ik het chipnummer van mijn kat?

Waar vind ik het chipnummer van mijn dier? Om de chip te registreren heeft u natuurlijk wel het chipnummer nodig. Als u zelf uw dier heeft laten chippen bij de dierenarts, staat het chipnummer waarschijnlijk in het dierenpaspoort of vaccinatieboekje. Bij een rashond staat het op de stamboompapieren.